Всичко за покрива от А до Я

Защо изграждане на нов покрив?

 

Повечето от нас не се замислят за покрива над главите ни - докато не протече. Ако сте на този етап, сигурно искате да знаете дали се нуждаете от напълно нов покрив, или частичният ремонт е също вариант.

Малцина са тези, които предпочитат да подменят изцяло покрива си, но така или иначе покривите не са вечни. Ако вашият е на повече от 50 години, той може би е към края на живота си. Нашият списък с често задавани въпроси ще ви помогне да решите дали ви е необходим ремонт или цялостна подмяна. Обикновено си струва да поискате и оферта за напълно нов покрив, защото може да установите, че разликата между цената за нов покрив и цената за частичен ремонт не е толкова голяма, колкото си мислите.

Освен това може да се окаже, че платеното за чисто нов покрив е добра инвестиция. Един нов интелигентен покрив би съживил и подобрил облика на вашия дом, а също така ще ви осигури защита от атмосферните влияния за години напред. А ако възнамерявате да продавате жилището си, това е подобрение с реална парична стойност.

А може би не искате да подменяте целия покрив само заради външния му вид, но и не искате да изберете първия предложен ви покривен материал. Не бързайте, помислете за възможните варианти и как те биха подобрили вашия дом. Всеки нов покрив е значителна инвестиция и в края на проекта би било добре да си кажете: "Харесвам МОЯ НОВ ПОКРИВ".